< img dhuwur = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=3095432664053911&ev=PageView&noscript=1" /> Baterei Ngarep, Daya Portable, Sistem Panyimpenan Energi - Dowell
c6f5a427-12cf-4741-bfd9-d6b43645f069
donwgei
spanduk
drtfg
spanduk (2)
GK800 pembangkit listrik portabel
bankuai1

iOne AIO

> Kabeh-ing-siji Sato ESS njupuk sampeyan seneng Zero-karbon.

> Kapasitas baterei Wide kanggo macem-macem pilihan.

> Luwih saka 8000 siklus umur.

> 24/7 Ngawasi Online kanggo operasi Reliable.

> Dipasang ing kothak 1 fase utawa 3 fase.

> 10ms ngalih rapi nalika ana wektu ireng.

> Toleransi Suhu Wide.

> Desain tumpukan, instalasi ing 20 menit individu.

> Remot upgrade kanggo gampang pangopènan.

> Proteksi IP65, cocok kanggo njero ruangan lan ruangan.

Liyane >
icube

iCube C200 Kab

> solusi Turkey kanggo transportasi gampang

> Instalasi cepet, operasi lan pangopènan

> Teknologi aman & pangayoman multi-tingkat

> Plug-and-Play, Gampang & Fleksibel kanggo skala

> Multi-aplikasi kanggo nambah tabungan

Liyane >
dcutfg

iPack CHV

> Kesederhanaan:
Desain plug modular, ora ana kabel internal sing dibutuhake ing antarane modul.
Pangguna-loropaken persiyapan, ease saka nggunakake.

> Kepinteran:
Platform awan cerdas, pemantauan online 24/7.
Nganyarke remot kanggo pangopènan sing gampang.

> Fleksibilitas:
Extendable sak umur, ndhukung 2-7 modul saben unit.
Unit liyane ing podo karo karo kothak master ekstra kanggo éling kapasitas dhuwur.

> Keamanan:
Baterai Lithium Iron Phosphate (LFP) Bebas Kobalt kanggo keamanan maksimal, desain perlindungan multi-tahap.
Tes persetujuan miturut standar safety dhuwur dening TUV.

> Kompatibilitas:
kompatibel karo anjog 1 lan 3 phase inverter baterei voltase dhuwur.

Liyane >
GENKIPWR

GENKIPWR

Ngarep BACK UP

> Sumber daya sing dipercaya:
Daya serep sing dipercaya kanggo petualangan omah, kantor, utawa ruangan.

> Kinerja dhuwur:
Baterei LFP awet kanthi umur siklus luwih dawa (3000+).

> Teknologi bi-arah:
Ngidini kanggo ngisi daya lan discharging ing wektu sing padha.

> Ngisi daya cepet:
Ngisi daya kanthi lengkap liwat AC mung 1-1,5 jam, dene Solar mung 3-4 jam.

> Sumber daya stabil:
Pasokan daya sing ora bisa diganggu sajrone penyihir 10ms.

Liyane >

Babagan awake dhewe

Top donya
Baterei Safety Quality

Seri DOWELLESS nggunakake baterei safety kelas donya.

Saben baterei dipriksa lan diuji kanthi teliti sadurunge dikirim.

Standar tes safety Ultra High ing saindenging jagad: UL, IECEE, TUV Jerman, PSE Jepang, IATA, RoHS.

BMS sing dipercaya digunakake kanggo piranti panyimpenan energi, produk teknis sing kompleks kayata intelijen buatan, piranti cerdas lan robot.

Perusahaan Dowell Corporation

  • 74

    Paten lan karya alus ing teknologi kontrol konversi daya

  • 373

    Sertifikasi Produk

  • 49

    Paten lan karya alus ing BMS lan kontrol energi

  • 10 taun+
    Pengalaman industri solar
  • 2GWh
    Instalasi Global Bess
  • 60+
    Proyek Bess
  • Ndhuwur3
    Peringkat pemasok BESS ing China

Model Kerjasama Dowell

Cukup dadi mitra kita!

Hubungi

mitra